četrtek, 22. julij 2010

Big welcome!

Po treh (krajših ali daljših) obiskih Maroka se mi že približno dozdeva kakšen je. Na tej strani ga bom poskusila predstaviti vsem tistim, ki bi jih morda zanimal obisk te severno afriške državice.

Ne bom pisala o dejstvih, ki jih lahko preberete kjerkoli, osredotočila se bom na svoje (morda tudi izkrivljene in nepravilne) predstave in spoznanja.

Morda pridejo komu prav, morda se kdo z napisanim ne bo strinjal, saj bo sam/sama Maroko doživel drugače. Čisto mogoče je in se ne bom kregala tako je. Maroko je po eni strani zelo raznolika, po drugi strani pa zelo enolična država. In obnašanje domačinov do turistov je zelo različno, odvisno tudi od turistov in njihovega obnašanja. Zato lahko vsak doživi njihovo kulturo drugače. Vseeno bodo nekatere stvari ostale iste za vse.

Kako bom pisala? Še ne vem. Gotovo vam bom predstavila svoje videnje o določenih aspektih kulture in navad. Morda predstavila kakega "znanca" ali pa opisala kakšno dogodivščino, ki še ni bila opisana na tem blogu (oznaka potovanja vam lahko pomaga pri brskanju), vse za to, da bi bralci čimbolj spoznali državo, ki mi je tako prirasla k srcu :D

Ni komentarjev:

Objavite komentar